Overzicht kampeervakanties 2023

Klik op de groene tekst voor de beschrijving van de bestemming

LandPlaats/streekVan t/m
Inschrijvenvoor 1 maart
K01ItaliëGargano en Majellado 20 aprildo 4 mei
K02NederlandEesveenza 29 aprilza 6 mei
K03FrankrijkGoudargues en Camarqueza 6 meiza 20 mei
K04DuitslandElbe en Havelwo 17 meiwo 31 mei
K05NederlandEerbeekwo 17 meizo 21 mei
K06NederlandGroesbeekvr 26 meima 29 mei
K07FrankrijkVercors, oost en westkantza 27 meiza 10 juni
K08DuitslandTeutoburgerwoudza 17 juniza 24 juni
K09NederlandLauwersmeerza 8 juliza 15 juli
K10NederlandAmelandza 15 juliza 29 juli
K11FrankrijkLes Ecrinsza 22 juliza 5 aug.
K12NoorwegenFjellsynza 29 juliza 12 aug.
K13BelgiëKempen-Maaslandza 5 aug.za 12 aug.
K14NederlandKop van Overijsselza 12 aug.za 19 aug.
K15FrankrijkLac du der
(Kan tot 1 juli, huisjes eerder!!)
za 21 okt.za 28 okt.

Algemene informatie
Waarom al voor 1 maart of 1 juli inschrijven? Of soms zelfs al voor 1 februari?
Op die data moeten we definitieve afspraken maken met de campingbeheerders. Dat is onderdeel van de afspraken, die wij bij het voorbereiden van het programma hebben gemaakt. Op die data reserveren we het aantal plaatsen en de campingeigenaar houdt die vanaf dat moment voor ons vrij. Wijzigingen daarna zijn meestal nog wel mogelijk, maar moeten dan wel met de campingeigenaar worden besproken. Dat is extra werk voor ons en voor de campingeigenaren.

Opgeven na de genoemde aanmeldingsdata? De aanmeldingsdata zijn dus van belang in verband met de afspraken die we maken met de campinghouders. Als er nog plekken over zijn is aanmelden na de genoemde data nog wel mogelijk. Neem contact op met de coördinator, die bij de beschrijving genoemd wordt.

Opgeven als een kampeervakantie is volgeboekt? Als een kampeervakantie is volgeboekt, geven wij dat aan op de website. Jullie kunnen je dan nog wel opgeven voor de reservelijst (via het inschrijfformulier). Behalve dat je dan mee kunt als er uitvallers zijn, krijgen wij inzicht in hoeveel mensen nog interesse hebben voor deze vakantie en kunnen we op zoek naar andere, extra mogelijkheden. We zullen dan in overleg met jullie en uiteraard zo spoedig mogelijk, laten weten of er mogelijkheden zijn en wat die mogelijkheden dan zijn.

Folder? Voor mensen, die het leuk vinden met een folder op de bank te dromen over de verschillende mogelijkheden: hier vind je de folder. De meeste printers kunnen het ook als boekje afdrukken. 

Doorgaan? De vakanties kunnen in principe doorgaan, onafhankelijk van het aantal deelnemers. Natuurlijk kan een (te) klein aantal deelnemers wel een reden zijn om af te zien van deelname.