Overzicht kampeervakanties 2023

Klik op de groene tekst voor de beschrijving van de bestemming

Let op: om zeker te zijn van een plaats (bij de groep) is het voor K06 en K14 nodig om voor 1 januari in te schrijven!

LandPlaats/streekVan t/m
Inschrijvenvoor 1 maart
K01ItaliëGargano en Majellawo 19 aprilwo 3 mei
K02NederlandEesveenza 29 aprilza 6 mei
K03FrankrijkGoudargues en Camarqueza 6 meiza 20 mei
K04DuitslandElbe en Havelwo 17 meiwo 31 mei
K05NederlandEerbeekwo 17 meizo 21 mei
K06NederlandGroesbeek (Let op: voor 1 jan)vr 26 meima 29 mei
K07FrankrijkVercors, oost en westkantza 27 meiza 10 juni
K08DuitslandTeutoburgerwoudza 17 juniza 24 juni
K09NederlandLauwersmeerza 8 juliza 15 juli
K10NederlandAmelandza 15 juliza 29 juli
K11FrankrijkLes Ecrinsza 22 juliza 5 aug.
K12NoorwegenFjellsynza 29 juliza 12 aug.
K13BelgiëKempen-Maaslandza 5 aug.za 19 aug.
Inschrijvenvoor 1 juli
K14NederlandKop van Overijssel Let op: voor 1 janza 12 aug.za 19 aug.
K15FrankrijkLac du derza 21 okt.za 28 okt.

Algemene informatie
Waarom al voor 1 maart of 1 juli inschrijven?
Op die data moeten we beslissen of een kampeervakantie doorgaat. Dat is onderdeel van de afspraken met de campingbeheerders, die wij bij het voorbereiden van het programma hebben gemaakt. Op die data reserveren we het aantal plaatsen en de campingeigenaar houdt die vanaf dat moment voor ons vrij. Wijzigingen daarna zijn meestal nog wel mogelijk, maar moeten dan wel met de campingeigenaar worden besproken. Dat is extra werk voor ons en voor de campingeigenaren. Als zich op die data te weinig deelnemers hebben ingeschreven voor een bepaalde kampeervakantie, moeten we helaas besluiten die niet door te laten gaan. Twaalf deelnemers is het minimum. 

Opgeven na de genoemde aanmeldingsdata? De aanmeldingsdata zijn dus van belang in verband met de afspraken die we maken met de campinghouders. Als er nog plekken over zijn is aanmelden na de genoemde data nog wel mogelijk.

Opgeven als een kampeervakantie is volgeboekt? Als een kampeervakantie is volgeboekt, geven wij dat aan op de website. Jullie kunnen je dan nog wel opgeven voor de reservelijst (via het inschrijfformulier). Behalve dat je dan mee kunt als er uitvallers zijn, krijgen wij inzicht in hoeveel mensen nog interesse hebben voor deze vakantie en kunnen we op zoek naar andere, extra mogelijkheden. We zullen dan in overleg met jullie en uiteraard zo spoedig mogelijk, laten weten of er mogelijkheden zijn en wat die mogelijkheden dan zijn.

Folder? Voor mensen, die het leuk vinden met een folder op de bank te dromen over de verschillende mogelijkheden: hier vind je de folder. De meeste printers kunnen het ook als boekje afdrukken. 

Doorgaan? De peildatum voor het doorgaan van de kampeervakanties is 1 maart en voor K13, K14 en K15 1 juli. Zijn er op die data minder dan 12 opgaven, dan wordt de kampeervakantie geannuleerd. Zodra er voldoende inschrijvingen zijn voor een bestemming krijgen de aanmelders bericht dat die kampeervakantie doorgaat.