Info voor IVN’ers

Samen met natuurliefhebbers op vakantie

De samenwerking tussen IVN en KNNV heeft geleid tot het openstellen van de kampeervakanties voor IVN’ers. Logisch, want in veel regio’s werken beide organisaties al intensief samen. Veel mensen zijn ook van beide organisaties lid. In 2014 zijn de IVN’ers voor het eerst uitgenodigd mee te gaan. Sindsdien zijn er ieder jaar een flink aantal IVN’ers meegegaan. We hopen ook komend jaar weer veel van hen over te halen mee te gaan met de kampeervakanties.

De KNNV heeft een lange traditie met het gezamenlijk op vakantie gaan. Jaarlijks worden zo’n 15 hotelreizen en vergelijkbaar aantal kampeervakanties georganiseerd. De duur van die vakanties varieert van een paar dagen tot 14 dagen. Het aantal deelnemers varieert van 10-40. Iedere dag worden verschillende excursies aangeboden en kun je zelf je keuze maken. Of natuurlijk kun je ook een dagje overslaan.

Zowel IVN’ers als KNNV’ers hebben heel veel kennis van de natuur. We kunnen veel van elkaar leren. We willen in de toekomst de kampeervakanties gezamenlijk  gaan organiseren.

Veel KNNV’ers zijn al lid van het IVN en omgekeerd. Gelet op de ervaring van de KNNV is het een logische eerste stap om de reizen en kampeervakanties van de KNNV open te stellen voor IVN’ers.

Let op: het risico van verslaving is aanwezig. Dat zou jou ook zo maar kunnen gebeuren.