Overzicht kampeervakanties 2024

Klik op de groene tekst voor de beschrijving van de bestemming

LandPlaats/streekVant/m
InschrijvenVoor 1 maart of nu zo spoedig mogelijk
K01FrankrijkSaint-Maurice-sous-les-Côtes Deze kampeerreis is volgeboektza 27 aprilza 4 mei
K02NederlandMaasheggenza 27 aprilza 4 mei
K03NederlandHet Reestdal Deze kampeerreis is volgeboektwo 8 meizo 12 mei
K04NederlandHet Drents-Friese Woldwo 8 meima 20 mei
K05NederlandZeewolde vrij 17 meima 20 mei
K06BelgiëLesse et Lommeza 25 meiza 1 juni
K07PortugalSerra da Estrela Deze kampeerreis gaat niet doorza 8 juniza 22 juni
K08DenemarkenThy en Limfjordza 15 juniza 29 juni
K09SloveniëTriglav-gebergteza 15 juniza 29 juni
K10SpanjeAigüestortes i Estany de Sant Mauricizo 30 junizo 14 juli
K11DuitslandVulkaan Eifelza 20 juliza 3 aug
K12NederlandWarmenhuizen bij Schoorlza 3 augza 10 aug
K13NederlandSchiermonnikoogza 24 augza 31 aug
K14FrankrijkCevennen en Languedocza 31 augza 14 sep

Algemene informatie
Waarom al voor 1 maart 2024 inschrijven?
Op die data moeten we definitieve afspraken maken met de campingbeheerders. Dat is onderdeel van de afspraken, die wij bij het voorbereiden van het programma hebben gemaakt. Op die data reserveren we het aantal plaatsen en de campingeigenaar houdt die vanaf dat moment voor ons vrij. Wijzigingen daarna zijn meestal nog wel mogelijk, maar moeten dan wel met de campingeigenaar worden besproken. Dat is extra werk voor ons en voor de campingeigenaren.

Opgeven na de genoemde aanmeldingsdata? De aanmeldingsdata zijn dus van belang in verband met de afspraken die we maken met de campinghouders. Als er nog plekken over zijn is aanmelden na de genoemde data nog wel mogelijk. Neem contact op met de coördinator, die bij de beschrijving genoemd wordt.

Opgeven als een kampeervakantie is volgeboekt? Als een kampeervakantie is volgeboekt, geven wij dat aan op de website. Jullie kunnen je dan nog wel opgeven voor de reservelijst (via het inschrijfformulier). Behalve dat je dan mee kunt als er uitvallers zijn, krijgen wij inzicht in hoeveel mensen nog interesse hebben voor deze vakantie en kunnen we op zoek naar andere, extra mogelijkheden. We zullen dan in overleg met jullie en uiteraard zo spoedig mogelijk, laten weten of er mogelijkheden zijn en wat die mogelijkheden dan zijn.

Doorgaan? De vakanties kunnen in principe doorgaan, onafhankelijk van het aantal deelnemers. Natuurlijk kan een (te) klein aantal deelnemers wel een reden zijn om af te zien van deelname.

Folder? Voor mensen, die het leuk vinden dit is een folder om op de bank te dromen over de verschillende mogelijkheden. De meeste printers kunnen het ook als boekje afdrukken.