Stand van zaken inschrijvingen

Natuurlijk zijn nog veel mensen terughoudend met inschrijven! Toch hebben we voor 11 van de vakanties al het minimaal benodigde aantal deelnemers. Die mensen hebben er weer zin in en hopen waarschijnlijk dat corona geen roet in het eten zal gooien.

Dat betekent dus dat er voor Hart van Drenthe, Provence, Weerribben, Drentsche Aa, Teutoburgerwald, Bruinehaar, Vanoise, Arvika, de Picos d’Europe, Den Helder en Winterswijk wat dat betreft geen belemmeringen zouden zijn.

Voor de Weerribben, Drentsche Aa, Teutoburgerwoud, Bruinehaar, Vanoise, Picos d’Europe en Winterswijk hebben we de inschrijving zelfs moeten sluiten. We hanteren ivm de corona voorlopig een maximum aantal van 25 personen. Wel kunnen mensen zich nog opgeven voor de reservelijst.

Voor Schotland is onvoldoende belangstelling, dus we hebben moeten besloten dat niet door te laten gaan.

Maar hoe het verder gaat met de ontwikkelingen rond corona? Wij hebben geen idee. Gelukkig zijn er bij ons geen kosten aan verbonden als je je inschrijft en we moeten besluiten dat een vakantie vanwege corona niet door kan gaan. We hanteren natuurlijk sowieso al lage tarieven, maar in deze vreemde tijden ook nog eens het principe dat we alleen incasseren als je daadwerkelijk bent meegegaan. Ook als je bij nader inzien het niet aandurft, terwijl het officieel wel zou mogen, zijn wij coulant.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten?

Ga naar het overzicht van de vakanties

Overzicht kampeervakanties